PODZIMNÍ STROM Z DÝŇOVÝCH SEMÍNEK

Listopad je tu a s ním spousta barevného listí všude kam se podíváte. Pokud máte možnost dopřejte dětem trochu toho válení a skákání v hromadě suchého listí, určitě jim uděláte radost.

Jestli totiž na podzimu něco miluju, tak jsou to právě barvy všude kolem, do kterých, když svítí sluníčko, tak je to prostě nádhernej přírodní zázrak! A až půjdete zítra do školky a do práce, poslouchejte to šustění pod nohama a vsadím se s vámi, že se budete usmívat. A co teprve když si trochu popoběhnete!

Podzimní focení v barevném listí je taky paráda, jen co vysvitne opět sluníčko, určitě vyrazíme. Udělejte si fotku aspoň na mobil, pro připomenutí. Hele, co jsem našla já - pět let stará fotka ze super dovolené ve Velkých Losinách :)



Barevné stromečky si můžete vykouzlit i doma, technik a způsobů je spousta. Pokud vám zbyla ještě nějaká dýně - vydlabejte semínka, a nechte je přes noc louhovat v potravinářském barvivu. Potom usušte na topení a můžete lepit. Starší děti si namalují sami i strom, na žluté čtvrtce celý obrázek krásně vynikne.


A hotovo:



Na další nápady, jak žít podzimem s velkými i maličkymi dětmi se můžete podívat na našem Pinterestu.

Hezký barevný podzim

Míša



Komentáře